Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Κορυφή ΠάχνεςΚάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια από το διοικητικό συμβούλιο του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας να φέρνει καινούργιες εξορμήσεις στο πρόγραμμά του. Έτσι λοιπόν στην προετοιμασία του προγράμματος για το έτος 2019, ήρθε στο τραπέζι πρόταση για μια εξόρμηση στην Κρήτη. Φυσικά όταν γινόταν αυτή η συζήτηση το 2018, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνη η ημερομηνία θα συνέπιπτε με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές!

Περισσότερα...

Μία επιτυχημένη εξόρμηση που έγινε από κοινού με τους υπόλοιπους ορειβατικούς συλλόγους της Ηπείρου (Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας). Αν και το ταξίδι ήταν πολύωρο, ο προορισμός μας αντάμειψε. Περίπου 140 εκδρομείς και ορειβάτες γέμισαν το όμορφο και καταπράσινο νησί της Σαμοθράκης. Φτάνοντας αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο νησί, απλά τακτοποιηθήκαμε στους τόπους διαμονής μας (ξενώνες και σκηνές).

Περισσότερα...

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1211738

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 επισκέπτες και κανένα μέλος