Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Αγαπητοί φίλοι της Ορειβασίας, 

Μία νέα στήλη εγκαινιάζεται από σήμερα στην ιστοσελίδα μας. Η Ίνα και η Εύη θα αναλάβουν για λίγο το ρόλο των δημοσιογράφων και θα παίρνουν συνεντεύξεις από τα παλιότερα αλλά και τα νεότερα μέλη του Συλλόγου. Σκοπός αυτών των συνεντεύξεων είναι να καταγράψουμε τις εμπειρίες, τις όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές στο βουνό, έτσι ώστε να τις μοιραστούμε με τους νεότερους. 

Η πρώτη συνέντευξη είναι από τον πρώτο Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας, κ. Γεώργιο Σπαή. Ο κ. Σπαής, σε ηλικία 88 ετών, θυμάται πώς πρωτοξεκίνησε το Σύλλογο και μοιράζεται μαζί μας στιγμές και εμπειρίες που ενδεχομένως να είναι άγνωστες στους περισσότερους. Δείτε την εδώ.

Η επόμενή μας συνέντευξη είναι της Μαρίας Ασλανίδη, μιας από τις πρώτες γυναίκες που συμμετείχαν και συμμετέχουν ακόμα ενεργά στο σύλλογο. Συναντήσαμε τη Μαρία σε μια από τις πολλές εκδρομές του συλλόγου και έχοντας απέναντί μας τα χιονισμένα Τζουμέρκα δέχτηκε να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή της στην Ελλάδα και τις εμπειρίες της στα βουνά. Δείτε τη συνέντευξη εδώ.

programma

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
802594

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος