Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Υποκατηγορίες

Η εξόρμησή μας ξεκινάει το Σάββατο (17/9) και αναχωρούμε τις 17:00 για το χωριό Μίχας (930 μ.), όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε σκηνές.Την Κυριακή, νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουμε για την κορυφή τού Ερυμάνθου, τον Ωλενό (2.224 μ.). Η διαδρομή για την κορυφή παρουσιάζει ενδιαφέρουσες και όμορφες εναλλαγές, όπως το όμορφο ελατόδασος, εντός του οποίου θα βρεθούμε για να φτάσουμε στην συνέχεια στο οροπέδιο. Από το οροπέδιο θα αντικρίσουμε την Μουγγίλα και τον Ωλενό. Η διαδρομή μας για την κορυφή ακολουθεί το κλασικό και σηματοδοτημένο μονοπάτι για τον Ωλενό, δίχως την ύπαρξη τεχνικών δυσκολιών. Αφού ανέβουμε στον Ωλενό σε περίπου τέσσερις (4) ώρες θα φτάσουμε στο Αλεποχώρι, στο οποίο θα ολοκληρωθεί η διάσχιση. 

 

Βαθμός δυσκολίας: 3

Ώρες πορείας: 9

Αρχηγός:  Χρήστος Κούρτης (6976887041)

Αναχώρηση:  Σάββατο 17:00 από το πάρκινγκ έναντι της πλατείας Ζέρβα. Διανυκτέρευση σε σκηνές στο χωριό Μίχας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.