Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Φοβερές εικόνες από τη διήμερη διάσχιση των Τζουμέρκων που κάναμε 17 & 18 Σεπτέμβρη 2016 στα πλαίσια του προγράμματος του ΕΟΣ Άρτας. Από Πράμαντα καταλήξαμε Βουργαρέλι περπατώντας σχεδόν συνέχεια πάνω στην αλπική και άγρια κορυφογραμμή του καταπληκτικού αυτού βουνού!

Aνεβαίνοντας στην ΣτρογγούλαΗ θέα από την Στρογγούλα προς ΝότοΗ ομάδα στη ΣτρογγούλαΣτην κορυφογραμμή

Στο μυθικό και απαιτητικό πέρασμα του ΓερνοβουνίουΗ κατασκήνωση στη ΜπέσεναΣτην Σκάλα Σταμάτηκαι η μέρα τελειώνει όμορφα...Στο ΚαταφίδιΗ εντυπωσιακή κορυφογραμμή νότια του ΚαταφιδίουΚαβάλα στη νότια κορυφογραμμή του ΚαταφιδίουΣτην απαιτητική νότια κορυφογραμμή του ΚαταφιδίουΜετά τη βροχή που ευτυχώς δεν τη φάγαμε χάρη στη φιλοξενία ενός καλού τσοπάνη στα λιβάδια της Κουστελάτας ξανανεβαίνουμε στη νότια κορυφογραμμή και συνεχίζουμε προς Βουργαρέλι.

Και ένα βιντεάκι από τον Μανώλη!