Η 2η παιδική κατασκήνωση του συλλόγου μας πλησιάζει! Μικροί και μεγάλοι ετοιμάστε τις σκηνές σας και τα σακίδιά σας και ελάτε στο καταφύγιο Μελισσουργών (Mountain Refuge Melissourgoi).
Εκεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πάνω στις παλιές αναβαθμίδες, γύρω από το καταφύγιο και κάτω από τα έλατα θα στήσουμε τις σκηνές μας. (όποιος επιθυμεί να κοιμηθεί στο καταφύγιο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή και να κλείσει κρεβάτι).

Το Σάββατο μετά τις 12 το μεσημέρι σας περιμένουμε για να στήσουμε τις σκηνές μας ενώ το απόγευμα θα γίνουν διάφορες δραστηριότητες ανάλογα με τη ηλικία των συμμετεχόντων.
Την Κυριακή θα γίνει εύκολη πεζοπορία προς τους καταρράκτες Κεφαλόβρυσο ύψους 350 μέτρων.

Στο καταφύγιο Μελισσουργών λειτουργεί κουζίνα ενώ για τους κατασκηνωτές υπάρχουν εξωτερικές ντουζιέρες.
 

Αρχηγός: Κωνσταντίνα Ασλανίδη (6986594814)

Τα παιδιά καθ'όλη τη διάρκεια της κατασκήνωσης θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.