Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Ο Κοκκινόλακος είναι ένας ορεινός όγκος που τα τελευταία χρόνια ο σύλλογός μας επισκέπτεται όλο και πιο συχνά στην προσπάθεια να αναδείξει την ομορφιά του και την μεγάλη ποικιλία τοπίων που προσφέρει. Σε αυτή μας την εξόρμηση θα βαδίσουμε σε μονοπάτια άγνωστα με σκοπό να ζήσουμε νέες περιπέτειες σε αχαρτογράφητα περάσματα τα οποία θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στους συμμετέχοντες. Ας ακολουθήσουμε τον αρχηγό μας Κίμωνα σε μια ακόμα εξόρμηση στον αγαπημένο του Κοκκινόλακο και ας εμπιστευτούμε τις ορειβατικές και ιχνηλατικές του ικανότητες!

Βαθμός Δυσκολίας:  3

Ώρες πορείας:

Υψομετρική διαφορά:

Αρχηγός: Κίμων Καλιακάτσος

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1410531

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 επισκέπτες και κανένα μέλος