Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Μία κυκλική διαδρομή στο Ζαγόρι και την εντυπωσιακή Τύμφη η οποία ξεκινάει στην Άνω Κλειδωνιά ανηφορίζει ως τους πρόποδες του Λάπατου και φτάνει στο πανέμορφο Μεγάλο Πάπιγκο. Στη συνέχεια καλογραμμένο μονοπάτι μας οδηγεί και πάλι στην Άνω Κλειδωνιά. Κατά τη διάρκεια της πορείας μας θα θαυμάσουμε τη θέα προς τους εντυπωσιακούς Πύργους του Πάπιγκου που ορθώνονται πάνω από το Μικρό Πάπιγκο.

Βαθμός Δυσκολίας:  1

Ώρες πορείας:

Υψομετρική διαφορά:

Αρχηγός: Λεωνίδας Ασλανίδης

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1410515

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος