Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Η Στρογγούλα είναι μια από τις πιο δημοφιλής κορυφές των Τζουμέρκων, η οποία δεσπόζει πάνω από το χωριό των Πραμάντων. Για την ανάβασή μας επιλέγουμε μια σχετικά άγνωστη διαδρομή η οποία ξεκινάει από το χωριό Άγναντα και αφού περάσει από το εκκλησάκι της Ανάληψης συνεχίζει ακολουθώντας ράχη η οποία μας οδηγεί στην κορυφή. Μία συναρπαστική ανάβαση που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

 

Βαθμός Δυσκολίας:  3

Ώρες πορείας:

Υψομετρική διαφορά:

Αρχηγός: Μαρία Κίτσιου

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1410463

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 επισκέπτες και κανένα μέλος