Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Οι τριήμερες διασχίσεις μας στο τέλος του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός. Φέτος ανακαλύπτουμε κάποια από τα πιο απομονωμένα και άγνωστα μέρη της Κ. Πίνδου σε μια τριήμερη διάσχιση που θα αφήσει εποχή. Ξεκινάμε από το πανέμορφο χωριό των Θεοδωριάνων και αφού κατακτήσουμε το μυθικό Κριάκουρα (2.150μ) συνεχίζουμε προς το χωριό της Νεράιδας όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Την επόμενη μέρα ανεβαίνουμε στην εντυπωσιακή Φούρκα (2.064μ) και κατεβαίνουμε στο χωριό της Αθαμανίας για να περάσουμε το βράδυ. Η τελευταία μέρα θα μας οδηγήσει στην άγνωστη σε πολλούς κορυφή Τσιγκόρια στα 1.976μ. και θα καταλήξουμε στο χωριό Αρματολικό.

Σύντομα αναλυτικό πρόγραμμα.

Βαθμός Δυσκολίας:  3

Ώρες πορείας:

Υψομετρική διαφορά:

Απόσταση:

Αρχηγός: Κίμων Καλιακάτσος

Αναχώρηση:  από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1410419

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος