Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.


Warning: copy(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Warning: copy(http://www.eosartas.grimages/anakoinwseis/programma_2018/katafidi.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Ελάτε να χαρούμε μαζί την πιο εντυπωσιακή πανσέληνο του έτους... αυτή του Αυγούστου. Το ολόγιομο φεγγάρι θα μας συνοδεύει καθώς θα ανεβαίνουμε στις πλαγιές των Τζουμέρκων για να φτάσουμε στην κορυφογραμμή και από εκεί να περπατήσουμε μέχρι τη Στρογγούλα.


Βαθμός Δυσκολίας
:  2

Ώρες πορείας:  περίπου 

Αρχηγός: το Δ.Σ.

Αναχώρηση: Σάββατο  από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.