Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Ήπειρος Άπειρος Χώρα, εμφανίστηκε στις πρώτες σελίδες συνέντευξη του αναρριχητή Βασίλη Μπαλαμάτσια τον οποίο παρουσιάζει ως πρόεδρο του συλλόγου μας, ενώ είναι ο κύριος Λεωνίδας Σπαής. Μετά από επικοινωνία του κ. Μπαλαμάτσια με μέλος του συλλόγου και για την αποκατάσταση της αλήθειας ο κ. Μπαλαμάτσιας έγραψε την παρακάτω επιστολή: 

Κατόπιν των όσων δημοσιεύτηκαν στο έντυπο «Ήπειρος Άπειρος Χώρα», τεύχος 196 (Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2017), σας γνωρίζω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, στο οποίο «βαφτίζομαι» Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Άρτας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ δήλωσα κάτι τέτοιο στην δημοσιογράφο αλλά και ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάτι ανάλογο. Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω πρόσωπα και καταστάσεις του Ε.Ο.Σ. Άρτας, στον οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε μέλος.

Θέλω να πιστεύω ότι γράφτηκε εκ παραδρομής από τον εκδότη καθώς έδωσα μια συνέντευξη, η οποία όμως αφορούσε την αναρρίχηση, με την ιδιότητα μου ως ένας απλός αναρριχητής και τίποτε παραπάνω. Η συνέντευξη μου ξεκινά από την ερώτηση «Εσείς πότε και πως ξεκινήσατε τις αναρριχήσεις» και καταλήγει με την απάντησή μου στην τελευταία ερώτηση ΠΡΙΝ την έκφραση «Πρόεδρε σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλές κορφές και καλές αναρριχήσεις».

Συνεπώς, αν η συνέντευξη μου μπήκε λόγω συσχετισμού με το άρθρο του Ε.Ο.Σ. Άρτας, δεν ευθύνομαι εγώ και έχω ήδη ζητήσει από το έντυπο να αποκαταστήσει την ορθότητα του σχετικού δημοσιεύματος.

Ζητώ εκ των προτέρων την κατανόησή σας καθώς βρέθηκα και εγώ προ εκπλήξεως με την συγκεκριμένη «συγχώνευση» των άρθρων.

Με εκτίμηση

Βασίλης Μπαλαμάτσιας

«ταπεινός αναρριχητής»

                                                                             

Ζητάμε από το περιοδικό Ήπειρος Άπειρος Χώρα άμεση αποκατάσταση της αλήθειας στο επόμενο τεύχος αλλά και ενημέρωση των αναγνωστών του μέσω της σελίδας του περιοδικού στο διαδίκτυο. 

programma

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
672450

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 επισκέπτες και κανένα μέλος