Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Στα χνάρια της αρκούδας: ένας από τους πιο γνωστούς αγώνες ορεινού τρεξίματος της περιοχής μας που κινείται στη δυτική πλευρά του Αράχθου μέσα σε δάσος οξιάς και βελανιδιάς. Αυτή την Κυριακή θα περπατήσουμε πάνω πάνω σε παλιά μονοπάτια που μας φέρνουν σε επαφή με τον βιότοπο της αρκούδας. Τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου, τα κωνοφόρα αλλά και οι εικαστικές παρεμβάσεις των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών θα μας συντροφεύσουν στο περπάτημά μας.

Μια μαγική εξόρμηση που κανένας δεν πρέπει να χάσει!!

 

 

Βαθμός Δυσκολίας:  1

Ώρες πορείας:

Υψομετρική διαφορά:

Αρχηγός: Λεωνίδας Ασλανίδης

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1410497

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 επισκέπτες και κανένα μέλος