Όταν ένα βιβλίο κλείνει ένα άλλο ανοίγει. Έτσι λοιπόν σε συνέχεια της περσινής μας διάσχισης συνεχίζουμε την περιπλάνησή μας στην κεντρική Πίνδο από εκεί που την αφήσαμε.

Παρασκευή 27/8/21 Αρματολικό -Τσιγκόρι (1.976μ) - Αθαμανία

Αναχώρηση με λεωφορείο από Άρτα και άφιξη στο Αρματολικο όπου ανεβαίνουμε στην κορυφή Τσιγκόρι και συνεχίζουμε προς Μακρυνοράχη και Αθαμανία όπου θα διανυκτερεύσουμε.
Ώρες πορείας 8-9
Βαθμός δυσκολίας 3

Σάββατο 28/21 Αθαμανία -Κακαρδίτσα (2429μ) - Ματσούκι

Συνεχίζουμε την δεύτερη μέρα για την επιβλητική Κακαρδίτσα την υψηλότερη κορυφή των Αθαμανικών ορέων και στην συνέχεια κατεβαίνουμε στο χωριό Ματσούκι όπου διανυκτερεύουμε.
Ωρες πορείας 10
Βαθμός δυσκολίας 3

Κυριακή 29-8-21 Ματσούκι - Πρίζα (2.048μ) - Βαθύπεδο

Τελευταία μέρα αναχωρούμε από Ματσούκι για τη μόνη Βυλιζας  και τον καταρράκτη της Κουϊάσας με μικρή στάση για καφέ μπάνιο. Συνέχεια Συρράκο, κορυφή Πριζα και Βαθύπεδο που θα τελειώσουμε με υποχρεωτική βουτιά στον καταρράκτη του χωριού.
Ώρες πορείας 8
Βαθμός δυσκολίας 3

Η διανυκτέρευση θα γίνεται σε αντίσκηνα στο εκάστοτε χωριό.

Η μεταφορά των ατομικών αποσκευών θα γίνει με όχημα υποστήριξης. Οι ώρες πορείας είναι ενδεικτικές, ανάλογα με την διάθεση της ομάδας.

Αρχηγός: Καλιακατσος Κίμων 6972241729

Αναχώρηση:  πρωί της Παρασκεύης

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.