Τη Δρακόλιμνη της Γκαμήλας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι έρθουν μαζί μας στην επόμενή μας εξόρμηση! Η ανάβασή μας αρχίζει από το Μικρό Πάπιγκο, χτισμένο στους πρόποδες της Τύμφης, και σε λίγο λιγότερο από 3 ώρες βρισκόμαστε στο καταφύγιο της Αστράκας. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε 3 πέτρινες βρύσες από όπου μπορούμε να εφοδιαστούμε με νερό. Καθώς ανεβαίνουμε η θέα προς τις επιβλητικές Πυραμίδες του Πάπιγκου είναι μαγευτική. Από το καταφύγιο συνεχίζουμε προς την παγετωνικής προέλευσης Ξερόλουτσα. Από εδώ και πέρα αρχίζει η σύντομη ανάβασή μας στην πανέμορφη Δρακόλιμνη.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η διενέργεια self test ή rapid test 24 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης ή ο/η συμμετέχων να είναι πλήρως εμβολιασμένος. 

Βαθμός Δυσκολίας:  2

Ώρες πορείας: περίπου 8 με 9

Ανάβαση: Μ. Πάπιγκο 

Αρχηγός: Κίμων Καλιακάτσος (τηλ. 6972241729)

Αναχώρηση: 6:30 Κυριακή  από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.