Ακολουθήστε μας στο Facebook

facebook

 

Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες ,πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε με τον ορειβατικό Σύλλογο. Ο Εθνικός Δρυμός της Βάλιας Κάλντας χαρακτηρίζεται από την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε. Τα δάση οξιάς κυριαρχούν σε χαμηλό υψόμετρο ενώ δάσος μαύρης πεύκης σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Σας περιμένουμε να περπατήσετε μαζί μας!!!! Δείτε εδώ την προηγούμενή μας εξόρμηση στην περιοχή. 

Διαδρομές: 

2η Διαδρομή Λίμνες Αώου - Τσούκα Αρόζια (1.985μ) 

Βαθμός Δυσκολίας:  1

Ώρες πορείας: περίπου 5:30

1η Διαδρομή Λίμνες Αώου - Σαλιατούρα Μηλιάς

Βαθμός Δυσκολίας:  3

Ώρες πορείας: περίπου 10

Λόγω της μικρής διάρκειας της μέρας η ομάδα που θα κάνει τη διαδρομή αυτή πρέπει να είναι συμπτυγμένη και να βαδίζει γρήγορα.

 

Αρχηγός: Χρίστος Κούρτης (τηλ. 6976887041)

 

Αναχώρηση: Κυριακή  7:00 από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

 

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Οι χορηγοί μας

  • BAKALOGATOS.jpg
  • DOORS.jpg
  • KLOYRA.jpg
  • NISISTA.jpg
  • TIP TOP.jpg
  • VLAXOS.jpg
programma

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
583020

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος